Tyxo.bg counter

Оказва ли влияние водното легло на сексуалния живот?

 Още със създаването си, водните легла придобиват славата на място за незабравими удоволствия. За тях се носят легенди, участват в любовни сцени във филмите, често могат да се открият в кварталите на червените фенери. Това ясно показва защо много двойки предпочитат водното легло.
Има няколко качества, които трябва да притежава матракът, за да се гарантира повече удобство и удоволствие.
За да е удобен матракът и да дава повече свобода на движение, трябва тялото да не потъва дълбоко в матрака. Хидродинамичните матраци JAWA HD не са от „потъващ“ тип дори и в най-меките си версии. При по-голямото тегло на двама души, водата противидейства с по-голяма подемна сила, която се концентрира в тези хидродинамични елементи от системата на матрака, които понасят по-голяма тежест. Така матракът преразпределя налягането и не допуска потъване, като в същото време осигурява комфорт на тялото с мекото си противодействие.

Надеждността на матрака е друго качество, което се изразява не само в това колко дълго ще издържи на голямо натоварване, а и колко дълго ще запази качествата си на добра опора и еластичност без да се деформира. От това зависи колко дълго ще имаме удобство и комфорт в леглото. Физичните свойства на водата остават постоянни независимо от това колко и как използвате леглото. Водата не може да се деформира, затова водните матраци остават с едни и същи показатели от пъвия до последния ден на тяхната употреба. Висококачественият винил от най-ново поколение и здравината на залепване прави практически невъзможна повредата на матрака, дори и при екстремна употреба.

Еластичността е сред най-атрактивните качества на матраците Изразява се в това колко бързо повърхността се връща в изходно положение след силен натиск или казано с други думи, как пружинира матракът. Матракът се оказва особено отзивчив. Като цяло водните легла могат значително да подобрят вашия интимен живот, като внесат в него нови окраски и нюанси.  Не на последно място пълноценният сън и възстановяване на организма, ни зарежда с нови сили и отлична кондиция, а доброто физическо и психическо здраве са най-важната предпоставка за сексуална активност и удовлетвореност.


Гледай
Гледай
Гледай